893834656-images6.jpg

Rozsądne jedzenie pomaga spalać kalorie

Jedz, bo głodówka jest fatalna

Trzeba
jeść, aby redukować
zbędne kilogramy. Jednak chudnąć
{trzeba|należy| rozsądnie. Białko przyspiesza
metabolizm aż o 25 procent. Białko trzeba włączać do śniadania, obiadu i wieczornego posiłku.
Źródłami białka są kurze jaja, mięso, produkty z mleka.
Najlepiej serwować
wspólnie białka zwierzęce oraz roślinne.
Konieczne są także tłuszcze. Nie przybiera się na wadze od tłuszczu, lecz zawsze, gdy
spożywamy za dużo kalorii.
Tłuszcz należy konsumować w
niewielkich ilościach – oliwa z oliwek,
olej lniany, kukurydziany, sojowy, rzepakowy są konieczne w planie
żywienia. Tłuszcze zapewniają aż 30 procent energii, a
zatem należy konsumować około 70 gramów
tłuszczu każdego dnia. Tłuszcze dobrze
karmią oraz limitują glukozę we krwi. Kaszasyci, ale nie napędza kilogramów. Możnaskonsumować
6-7 łyżek kaszy każdego dnia i na pewno nie
przybędzie nam kilogramów. Dwie cząstki owoców trzeba
mieć w diecie, ale nie wolno konsumować
winogron, bananów, śliwek – te owoce posiadają mnóstwto cukru. Można konsumować jabłka, truskawki,
pomarańcze, maliny, porzeczki, agrest. Owoce zjada się po
obiedzie, na deser, wtedy
idealnie się trawią i są bardzo zdrowe. Po godzinie 18.00 nie należy zjadać owoców, bo nie strawi się
ich przed snem. Około 40 gramów błonnika
każdego dnia musi zjeść
każda pani, aby
szybko
trawić oraz przyspieszyć
przemianę materii.
Zdrowe jedzenie
oraz sytość pozwalają zrzucać kilogramy
w sposób błyskawiczny. Dlatego warto
przygotować rozsądne tracenie nadwagi.

 tabletki odchudzające jaja tasiemca

tabletki na odchudzanie brzucha